ANUL·LADES les primeres presentacions del disc…

Ens sap molt greu anunciar que el nostre teclista Guillem Boada s’ha trencat el tendó del polze de la mà esquerra. L’han operat i ha quedat inhabilitat per tocar durant almenys un mes. És per això que la banda ha decidit esperar-se a comptar amb tots els integrants per poder fer presentacions del disc, i per això anul·lem les dues primeres dates a Barcelona (Can Batlló, 20 de gener) i Olot (Núria Social, 22 de gener).

Per a nosaltres ha estat un cop molt fort, donada la il·lusió que ens feia poder presentar el nou disc amb totes les persones que hi han col·laborat (violoncel, viola, saxo, trompeta, congues, flauta travessera, tres cubà…) i en espais autogestionats de referència. A Can Batlló volíem acompanyar el concert d’una barra amb productes de projectes propers vinculats al missatge i les propostes que el grup vol difondre. Projectes cooperatius, comunitaris i agroecològics.

El nou disc Següent pas, és clar, continua tenint el 10 de gener com a data de sortida. Esperem poder realitzar més endavant els mateixos concerts que havíem planificat a Can Batlló i Núria Social. Us mantindrem informats. A tota la gent que pensàveu venir, esperem que hi sigueu a les noves dates.

Estem tristos però il·lusionats pel nou disc a punt de sortir, que esperem que gaudiu. Gràcies pel suport i la comprensió.

Sílvia Tomàs Trio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *