Concert al Barnasants 2016

Aquest 2016 Sílvia Tomàs Trio estem convidats a tocar al Barnasants, reconegut festival internacional de cançó d’autor que se celebra cada any des de 1996.

El festival ha començat el 21 de gener i acaba el 14 d’abril, hi ha organitzats més de cent concerts en diferents sales i poblacions. Nosaltres tocarem a Barcelona, el divendres 18 de març a les 21h a La Iguana, espai cultural de Sants que vol promoure la cultura de proximitat (c/Rosés, 46).

Prepararem un concert especial, compartint algunes de les cançons del nou disc que estem preparant, i comptarem amb la col·laboració de Ruth Barberan a la trompeta. Gravarem el concert en vídeo, amb dues càmeres. L’entrada costa 8€ anticipada (comprant-la al mateix lloc o per internet) o 10€ a taquilla el mateix dia.

Us animem a venir i a convidar aquelles persones amb qui us agradaria compartir aquesta trobada.

En l’edició d’aquest any del festival també hi participen artistes com Paco Ibáñez, Víctor Manuel, La Otra, El Niño de la Hipoteca, Maria del Mar Bonet, Feliu Ventura, Cesk Freixas, Joan Colomo, Pau Alabajos, Ismael Serrano, Lídia Pujol…

barnasants 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *