Concert al Barnasants 2017

L’any passat vam ser convidats per primera vegada a tocar al tocar al Barnasants, reconegut festival de cançó d’autor que s’organitza cada any des de 1996. Vam fer un concert al Centre Cultural La Iguana.

Aquest 2017 repetim, tornem a formar part del programa del festival, que celebra la seva 22a edició. Xile és el país convidat aquesta vegada, recordant el centenari del naixement de la cantautora Violeta Parra. Seran més de 110 concerts que tindran lloc entre el 27 de gener i el 14 d’abril. Podeu veure tota la informació d’aquesta edició i els artistes que hi participen aquí.

Tocarem el diumenge 2 d’abril a les 19h al Harlem Jazz Club, sala de concerts al barri Gòtic de Barcelona (c/ Comtessa de Sobradiel, 8 / metro L3 Liceu). El concert serà una presentació de Següent pas, el nou disc publicat aquest gener, i també sonaran algunes versions de la Violeta. L’entrada al concert val 8€ anticipada (es pot comprar aquí) o 10€ a taquilla.

Hem obert dos sortejos, per facebook i per twitter, per aconseguir invitacions i entrades a preu reduït (5€). Si no teniu compte en aquestes xarxes i voleu participar, envieu-nos un correu electrònic (contacte@silviatomas.net).

El Barnasants presenta, un any més, el millor de la cançó d’autor de casa nostra amb un cartell que inclou grans noms de la família musical dels Països Catalans: Carles Belda i Carles Sanjosex, Montse Castellà, Sílvia Comes, Ivette Nadal i Meritxell Gené (Les Kol·lontai), Pep Lladó, Albert Pla, Miquel Pujadó, Xavier Baró, el grup Sis Veus per al Poeta, Jordi Montañez, Laia Rius, Roger Puig, Quico Pi de la Serra, Maria del Mar Bonet, Maria Arnal i Marcel Bagés, Genís Barcons, Eva Dénia, Òscar Briz, Roger Mas, Marti Serra, Joana Gomila, Xarim Aresté, el grup Marta & Micó, Feliu Ventura i Xavi Sarrià, Lídia Pujol, Verdcel (Alfons Olmo), Carles Dénia, Ivan Rosquellas, Pol Fuentes, Tomàs de los Santos, Dani Flaco, Oriol Tramvia, Darània, el grup Derrumband, Marina Rossell, Amadeu Casas i Erxart Casas, el grup Chet, Sílvia Bel & Tomàs de los Santos, Santi Arisa, Toni Subirana, Joan Massotkleiner i Toti Soler, Renaldo & Clara, Joan Isaac, Dani Caracola, Oriol Mula, Mireia Vives, Borja Penalba i Roc Casagran, el grup Caliu, Lu Rois, Rusó Sala, Joanjo Bosk, Maria Vilarroya, Feliu Ventura + xerramequ i els aborígens, Xavier Ribalta, Marc Parrot, el grup Coet, Josep Tero, Pau Alabajos, Enric Hernàez, Víctor Bocanegra, Sílvia Tomàs Trio, Núria Feliu, el musical El Més Petit de Tots, el grup Jo Jet i Maria Ribot, i Túrnez & Sesé.

L’any 2010 la Sílvia ja va pujar a un escenari del festival, amb Diego Pedragosa, convidada pel cantautor xilè Manuel García. Els vídeos d’aquell dia els vam recuperar i penjar i es poden veure aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *