Concerts aquest abril

El Mateo, guitarrista de la banda, se’n va durant sis mesos a acompanyar amb la guitarra un circ ambulant. Durant aquest temps tocaran a duet la Sílvia i el Guillem.

Aquest abril hi ha previstes quatre actuacions:

El dimecres 6, Sílvia en format solitari, interpretació d’algunes cançons dins l’Homenatge a Oriol Solé Sugranyes que ha organitzat la Comissió 40 anys de l’assassinat d’Oriol Solé Sugranyes. L’acte tindrà lloc a Barcelona, al Teatre de l’ACIDH (c/Milà i Fontanals, 49), i començarà a les 18h. S’hi projectarà un audiovisual, es presentarà el llibre Oriol Solé Sugranyes, 40 anys després, parlaran amics i companys de l’homenatjat i participaran altres artistes de la música i la poesia com Pau Riba, Ivette Nadal, David Caño, Bio-Lentos, Jaume Arnella, Núria Martínez, Enric Cassasses, Enric Hernàez…

El dissabte 9, Sílvia en format solitari, concert al voltant del foc a l’Acampada en suport a les persones refugiades organitzada per Vilamajor Acull a Sant Antoni de Vilamajor. Hi haurà activitats durant tot dissabte i tot diumenge, i el concert serà a les 22h a la plaça de la Vila, on s’acampa.

El dissabte 23, Sílvia i Guillem, concert a la Fira del Sant Crist, a Piera, a la plaça del Peix. El concert començarà a les 13h i hi haurà vermut.

Hi havia dos concerts que s’han acabat anul·lant, el del Cabaret Solidari per Can Biarlu, a L’Hospitalet de Llobregat, i el del Fes + Chapeau, festival internacional d’arts de carrer organitzat a Sant Pere de Ribes.

Homenatge Oriol Solé Sugranyes Acampada refugiats Vilamajor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0001

 

 

One Comment

  1. Silvia , és molt notable la transmissió músical que tens, tan arrelada com la teva parla o el teu respirar. M’ha fet escoltarte de sobte a la rambla de vilanova i la geltrú. Gràcies per dirme el teu nom i així poder descobrir un pok més el teu cant allà on deleitis.
    Atentament
    Oscar Abad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *