Concerts aquest abril

Aquest abril tenim previstos cinc concerts:

El dissabte 1, Sílvia en solitari, concert pel 4t aniversari de Can Sanpere, espai veïnal autogestionat de Premià de Mar (c/ Sant Cristòfol, 41), organitzat per la Plataforma Can Sanpere 100% Públic. El concert serà a les 17h, al cartell podeu veure totes les altres activitats de l’aniversari.

El diumenge 2, en format Trio, concert al Barnasants, reconegut festival de cançó d’autor, a les 19h al Harlem Jazz Club de Barcelona. Tota la informació d’aquest concert l’expliquem aquí.

El dissabte 8, en format Trio, concert a la Trobada de Casals i Ateneus del Vallès Occidental que tindrà lloc a l’Ateneu de Barberà, a Barberà del Vallès (c/ Sant Pere, 4). El concert serà a les 16h, després de les activitats del matí i el dinar popular.

El divendres 28, en format Trio, concert pel 2n aniversari de l’Ateneu Popular Salvadora Catà, a Girona (plaça Josep Pla). El concert començarà a les 21h, i després actuaran PD’s Refors i Tropical i Milenrama.

El dissabte 29, en format Trio, concert a l’11è aniversari de la Directa, mitjà de comunicació cooperatiu, a l’Ateneu Popular 9Barris, a Barcelona (c/ Portlligat, 11-15). Al matí hi haurà assemblea de sòcies del projecte i a la tarda un debat. Els concerts comencen a les 21h, també tocaran Fermín Muguruza & Chalart 68, Funky Step & The Sey Sisters i PD Sabotatge. Les entrades als concerts valen 10€ i es venen a l’Ateneu Popular 9Barris i a La Ciutat Invisible (Barcelona), al Casal independentista El Forn (Girona), al Casal Popular Sageta de Foc (Tarragona), a Can Ramon (Lleida) i al Centre Social Terra (València).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *