Concerts aquest abril

Aquest abril tenim previstos quatre concerts:

El divendres 13, format Trio + col·laboracions, Concert final de Gira “Següent pas”, a Barcelona, al Casal de Barri Prosperitat (9 Barris, plaça Ángel Pestaña). Serà un concert especial i llarg, amb actuacions de músics que han participat en la gravació de les cançons de Següent pas.: Ruth Barberan, Diego Pedragosa, Sisu Coromina, Manu FustA!… El concert començarà a les 21.30h, puntual, i hi haurà una entrada de 2€.

El dissabte 14, format Trio, concert al Veganova Festival, festival de cultura vegana i moneda social organitzat a Vilanova i la Geltrú per l’Associació Ecoconscient. El concert serà a la nit, a les 21h a la plaça de les Casernes. Durant el dia hi haurà diverses activitats, feu una ullada al cartell.

El dissabte 21, concert-recital de la Sílvia i el Gustavo Duch a la IX Fira Lligat a la Terra, a Santa Eulàlia de Ronçana, al centre cívic i cultural La Fàbrica (camí del Gual, 40). Serà la cloenda de la Fira, a les 19h.

El dilluns 23, format Trio, concert per la Sant Jordi a Barcelona, al passeig Sant Joan cantonada amb Casp, a les 18.45h. Organitzat per Òmnium Eixample.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *