Concerts aquest febrer

Aquest febrer hi ha previstes sis actuacions:

El divendres 3 tenim un concert molt especial, en format Trio. Ens han convidat a participar a la jornada “Sê jinên azad(“Tres dones lliures”), organitzada per la Internationale Vrije Vrouwen Stichting, organització del moviment kurd de dones a Holanda. Recordant les tres activistes kurdes assassinades el 2013 a París, Sakine, Fidan i Leyla. L’acte tindrà lloc a Rotterdam (Holanda), a les 19h al Theater Zuidplein.

El dissabte 11, en format Trio, concert a la Festa dels fruiters que organitza Can Galbany, projecte comunitari i agroecològic de Montornès del Vallès (camí de Can Genís, 2). La jornada comença a les 10.30h amb la plantada d’arbres fruiters. A les 12.30h hi ha vermut i els concerts, també tocaran Opoloh i Albir i “la Can Galband”. Després hi ha dinar popular. Per venir cal confirmar assistència: cangalbany@gmail.com.

El divendres 17 la Sílvia col·laborarà a “Llibres. Batalles. Cançons“, espectacle conjunt de Feliu Ventura Xavi Sarrià. El concert formarà part del Festival Barnasants i tindrà lloc a L’Auditori de Barcelona (c/ Lepant, 150), serà a les 21h. Ens fa molta il·lusió ser-hi. També hi participaran Miquel Gironès, David Fernàndez, Mireia Vives, Àlex Inadaptats, Judit Neddermann i Borja Penalba. L’entrada costa 12€ anticipada (ja es pot comprar aquí) o 15€ a taquilla.

El diumenge 19, Sílvia en solitari, concert dins la programació cultural del Bar Nais de Manresa (plaça de Sant Ignasi Malalt, 1), a les 19h. L’entrada serà amb taquilla inversa, cadascú tria el preu que creu, vol i pot pagar. Abans del concert, cap a les 18h, la Sílvia ha estat convidada a passar per l’assemblea de la PAHC Bages, que es reuneix aquest mateix dia a l’Ateneu Popular La Sèquia, a compartir alguna cançó.

El divendres 24, Sílvia en solitari, concert al “Per fi és divendres“, activitat organitzada pel Grup Caliu, associació sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de persones adultes amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport intermitent i  limitat. Serà a les 18.30h a Barcelona, al local del grup (c/ Pàdua, 30). Per anar-hi és imprescindible confirmar assistència a grupcaliu@yahoo.es o trucant al 932372716.

El dissabte 25, Sílvia en solitari, concert pel Segon Aniversari de l’Ateneu La Pua, a L’Hospitalet de Llobregat (c/ de la Unió, 33). El concert serà a les 22h, abans hi haurà un passi del documental Kurdistan, la guerra de les dones, un espectacle de hip hop, jam session i sopar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *