Concerts aquest febrer

Aquest febrer tenim previstos tres concerts:

El dissabte 3, Sílvia Tomàs Trio participarem als concerts de nit de la jornada festiva i reivindicativa Baix Montseny contra la repressió, organitzada per CDRs del Baix Montseny a Llinars del Vallès. També tocaran Marc Mas i Xavi Ciurans (Gertrudis), Cesk Freixas, Senyor Oca i Raska, i hi haurà PDs. Els tiquets de la jornada (dinar, concerts o dinar+concerts) es poden comprar el dia del concert o anticipats a diversos punts de venda (veure cartell). Els diners recollits a la jornada aniran destinats a casos de repressió de l’Estat contra veïns i veïnes del Baix Montseny. La jornada dura tot el dia, els concerts de nit comencen a les 22.30h, a la carpa dels Països Catalans. Nosaltres serem el primer grup.

El dijous 15, Sílvia Tomàs Trio, concert a la Presentació del llibre “Tenim energia!”, treball col·lectiu de la Xarxa per la Sobirania Energètica, a l’Ateneu L’Harmonia, Barcelona (Sant Andreu, c/ Sant Adrià, 20). L’acte comença a les 19h, podeu veure els detalls de l’acte al cartell.

El dissabte 24, Sílvia en solitari, concert a la Cafeta solidària contra el Tractament Ambulatori Involuntari. A partir de les 18h a la Nau Bostik, espai de creació i difusió de cultura de Barcelona (c/ Ferran Turné, 11). Hi haurà pinxos per picar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *