Concerts aquest febrer

Aquest febrer tenim previstes quatre actuacions:

El diumenge 3, format Trio, concert al 1er Cicle de Cançó d’Autor/a: “No Callarem”, organitzat des de l’Ateneu Popular de Vilamajor a Sant Antoni de Vilamajor. El Cicle tindrà lloc els diumenges de febrer, també tocaran Ual·la!, Paradoxus Luporum i Sisu. Nosaltres toquem el diumenge 3 a les 12h a l’Ermita de Sant Lleïr. Hi haurà entrada a taquilla inversa.

El diumenge 10, breu actuació de la Sílvia a “Sabers populars i llibertat d’expressió“, acte solidari amb Dolça Revolució i Josep Pàmies, organitzat per l’Assemblea Pagesa, Som lo que Sembrem, Slow Food Terres de Lleida i Dolça Revolució al Teatre Municipal de Balaguer. L’acte començarà a les 11h. Cal inscriure’s, tota la informació al cartell. Parlaran Teresa Forcades, Josep Pàmies, Pep Riera i Martí Boada, i hi haurà debat públic. També cantaran també Lídia Pujol, Juanito Piquete i Sisu. “Contra les multes per parlar de salut. Contra el pla de pseudocìències del govern de l’Estat. Contra els qui prohibeixen organitzar actes. Contra els lobbies mafiosos que pressionen municipis, associacions i universitats perquè no cedeixin els seus equipaments. Contra els qui s’apropien de la ciència i el coneixement per perseguir l’intercanvi de sabers populars. Contra el corporativisme i l’autoritarisme a les institucions mèdiques i estatals. A favor de la llibertat d’expressió, del paper actiu de les persones en la gestió de la seva salut i del sistema sanitari. A favor d’una alimentació feta al país que sigui la base de la nostra salut. No passaran.”

El diumenge 17, format Trio, concert a la Calçotada de La Tribu del Gaià, grup de criança i aprenentatge autònom, a Torredembarra. El concert serà a les 12h al bluegrass bar La Traviesa. També tocarà Gsus Cayuela. Més informació al cartell.

El diumenge 24, Sílvia en solitari, actuació a TrafiCants, l’intercanvi de cantautors de Cardedeu. Organitzat pel Roigé al Tarambana – Espai Cultural i Gastronòmic. També toquen Gessamí Boada, Robert Poch i Cesc Martorell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *