Concerts aquest juny

Aquest juny hi ha previstos quatre concerts:

El dijous 2, Sílvia en format solitari, Concert amb Helios Kimera al local Mar i Sol de Vilanova i la Geltrú (Pujada del far, 20), a les 21h.

El diumenge 12, Sílvia i Guillem, a la Jornada per l’articulació del moviment agroecològic organitzada per una desena de col·lectius a Can Comas, una masia situada al Parc Agrari d’El Prat de Llobregat. La jornada comença a les 10h i a partir de les 16.30h i haurà els concerts, espai de conversa i tallers d’horta.

El diumenge 19, Sílvia i Guillem, a la Jornada d’Economia Viva organitzada per l’Ateneu Gelidenc a la Font de Sant Miquel de Gelida. La jornada comença a les 10h i els concerts a les 16.30h. També tocaran la BAMM (Banda Autopilotada Mamífera Mediterrània) i Jande, Kaylo & Dankass. Hi haurà mercat d’intercanvi, una xerrada sobre moneda social, dinar popular, animació, ganxet, un espai de pluja d’idees sobre l’Ateneu…

El diumenge 26, Sílvia i Guillem, Concert-Vermut al Lokal d’Assaig de Piera (c/ Dr. Vidal Munné, 3). El concert començarà a les 11.30h i també tocarà Maria Fortuny. Després hi haurà dinar popular a la plaça del poble.

Vilanova Helios Mar i Soltrobada agroecologia Gelida jornada economia vivaconcert vermut lokal Piera juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *