Concerts aquest maig

Aquest maig tenim previstos quatre concerts, però un s’ha anul·lat:

El dissabte 12, en format Trio, concert al 30è Aniversari d’EntrePobles, associació per la transformació social, a l’Ateneu Popular de 9 Barris, a Barcelona (c/ de Portlligat, 11). La jornada començarà amb un concert d’El Sobrino del Diablo i circ, i després hi haurà un conversatori molt interessant. Després del nostre concert tocaran Che Sudaka. Tota la informació la trobeu al cartell.

El diumenge 13, en format Trio, concert a la jornada No Callarem Sant Celoni, per la llibertat d’expressió, contra la repressió de l’Estat. Serà a la Rectoria Vella de Sant Celoni. També tocaran molts altres grups (Les Atxes, Columna Ascaso, Esperit!, Liannallull, Les Cruet, La GPN, Espígol, Tecum Terra, Lower Diagonal, Statu Quoniam, Desquici, Black Fanegas, Capità Pilgrim, Dj Herman, Sermon, Shila) i hi haurà teatre, poesia, tallers, dinar popular… La Jornada comença a les 11h i dura fins les 20.30h. El nostre concert serà a les 13.15h. Finalment, la jornada s’ha anul·lat per motius meteorològics.

El dissabte 19, en format Trio, concert al Primavera Fem Fest, organitzat pel col·lectiu feminista Gallines de la Serra a Sant Quirze del Vallès, a la Sala Salut Pastor de la Patronal (avinguda Pau Casals, 86). El programa comença a les 20.30h, el nostre concert serà a les 21.45h. Tots els detalls al cartell.

El dissabte 26, concert a Festa per l’autogestió de La Pinya, projecte d’educació lliure. Serà a Can Batlló, espai veïnal autogestionat del barri de Sants, a Barcelona (c/ Constitució, 19). És una jornada amb activitats tot el dia (veure cartell). El concert serà a les 21h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *