Concerts aquest març

Aquest març tenim previstos quatre concerts:

El diumenge 5, Sílvia en solitari, concert a la Calçotada popular de Bocs i Diables, organitzada pels Bocs, Diables de Sant Antoni. L’acte comença a les 13h al parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor. Per apuntar-se a menjar cal inscriure’s (veure cartell). També tocaran Los Peces de Nuca i Enric Bonic.

El divendres 10, Sílvia en solitari, concert a la Presentació del projecte “Superant foscors”, dos atletes de Sant Celoni faran un recorregut corrents per la Franja de Gaza com a homenatge a les persones que lluiten per la pau entre Israel i Palestina. L’acte tindrà lloc a les 19.30h a l’Ateneu de Sant Celoni (Carretera Vella, 25).

El diumenge 19, Sílvia en solitari, Concert solidari amb Arcàdia, telonejant el conegut cantautor i compositor asturià Nacho Vegas. Serà a les 20h a Barcelona, al Koitton Club (c/ Rossend Arús, 9). Les entrades costen 20€ però ja estan exhaurides. Sobre Arcàdia, podeu llegir aquest article: “Can Batlló podria comptar amb un centre educatiu autogestionat i cooperatiu l’any 2018“. El projecte forma part de la xarxa Impuls Cooperatiu de Sants.

El dissabte 25, en format Trio, tenim la Presentació “oficial” del nou disc Següent pas, a Barcelona, a l’Espai Obert de Sants (c/ Violant d’Hongria, 71), espai compartit i mantingut per diversos col·lectius del barri. El concert serà a les 20h, començarà puntual. Serà un concert especial, llarg i amb col·laboracions de persones que han participat en cançons del disc: Ruth, Diego, Clara, Manu… L’entrada serà a taquilla inversa, això vol dir que després del concert cadascú podrà aportar el que pugui i vulgui, que anirà íntegrament a cobrir despeses i recolzar el projecte musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *