Concerts aquest novembre

El Mateo ja ha tornat del seu viatge i es reincorpora al grup! Aquest novembre hi ha tres dates d’actuacions:

El dissabte 5, Sílvia en solitari, concert a la Castanyada popular de Can Jaumetó, a Vilassar de Dalt (c/ Manuel Moreno, 40). L’acte comença a les 21h, primer hi haurà sopar de tardor i poesia eròtica i festiva amb Guim Valls, Núria Martínez i Oriol Sauleda i, després, el concert.

El divendres 18, en format Trio, concert a les Jornades internacionalistes organitzades per Ítaca amb la col·laboració de Plataforma Azadí i el Grup de suport a Andrés Bódalo, els dies 18 i 19 a l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu del Palomar (c/ de Sant Adrià, 20), Barcelona. El concert serà a les 21.15h, després de la part sobre Kurdistan, que comença a les 19.30h, i serà especial perquè durant aquest l’il·lustrador Joan Turu pintarà un mural. Després tocaran Alidé Sans i Ke Te Kalles.

El divendres 25, col·laboració a la Presentació de Viridarquía, nou disc de Lágrimas de Sangre. La Sílvia sortirà a cantar a “Círculo perfecto“. El concert tindrà lloc a Barcelona, a la sala Razzmatazz 2 (c/ Pamplona, 88), i les entrades anticipades costen 10€. S’obriran portes a les 20h i actuarà primer Vito com a artista convidat.

castanyada-can-jaumetojornades-internacionalistes-concret

lds-presentacio-viridarquia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *