Concerts i col·laboracions aquest novembre

Aquest novembre tenim tres concerts i tres col·laboracions:

El dissabte 4 la Sílvia col·laborarà al Concert de Pedro Pastor y Los Locos Descalzos, on el cantautor presenta el seu últim disc SoloLuna. Obrirà el concert La Blanco. Serà a la Sala Salamandra 1, a L’Hospitalet de Llobregat (avinguda Carrilet, 235). El concert forma part del Festival Acròbates. Les entrades valen 10€ i es poden comprar aquí.

El dissabte 18 la Sílvia col·laborarà al Concert de Lágrimas de Sangre de final de gira de presentació del seu últim disc Viridarquía, en el que la Sílvia ha posat veu a “Círculo perfecto“. El concert serà a Barcelona, a la Sala Apolo (c/ Nou de la Rambla, 113), s’obren portes a les 19.30h. Sobre aquesta col·laboració, la Sílvia ha escrit aquest comunicat.

El dimecres 22 la Sílvia col·laborarà al segon Concert de Lágrimas de Sangre de final de gira de presentació del seu últim disc Viridarquía, en el que la Sílvia ha posat veu a “Círculo perfecto“. Segona data del mateix concert, celebrant també el 15è aniversari de Rythm & Flow. El concert serà a Barcelona, a la Sala Apolo (c/ Nou de la Rambla, 113), s’obren portes a les 20h. Sobre aquesta col·laboració, la Sílvia ha escrit aquest comunicat.

El divendres 24, en format Trio, actuació a l’Entrega del Premi MacBride per la Pau de l’International Peace Bureau, a Barcelona. Acte organitzat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Tindrà lloc a les 18:30h al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona (plaça Sant Jaume, 1).

El dissabte 25, Sílvia en solitari, actuació a la celebració del 30è aniversari de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, que tindrà lloc a Cardedeu, a la sala polivalent Tèxtil Rase (c/ Llinars, 61). També hi haurà recital de poesia de Núria Busquet i tocaran Folk o Barbàrie. L’acte començarà a les 19h. Hi haurà sopar.

El dimecres 29, Sílvia en solitari, concert a Madrid. També tocarà el cantautor Paradoxus Luporum. Serà a les 21.30h al bar Calvario (calle Calvario, 16). L’entrada serà a taquilla inversa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *