Concerts aquest novembre

Aquest novembre tenim previstos tres concerts:

El dissabte 3, Sílvia en solitari, concert a La Fenosenka ’18, a Can Fenosa, Martorelles (BV-5001 km 15). La jornada començarà a les 12h, l’actuació de la Sílvia serà cap a les 17h. Hi haurà taller de plantes medicinals, dinar “de traje”, taller de circ, jam…

El diumenge 11, Sílvia i Guillem, concert a la Botifarrada per la llibertat dels encausats, acte del CDR Piera recolzant el Grup de Suport a la Tamara i de l’Adri (Adri, et volem a casa). Serà a la plaça del Peix de Piera, la jornada començarà a les 12h. També actuaran HcB.

El diumenge 18, format Trio, concert a la Festa de tardor de la Directa, “una jornada intergeneracional per poder compartir plegades un espai de festa amb totes aquelles persones que, d’una manera o una altra, treballem, seguim o ens interessa fer que el periodisme transformador de la Directa arribi cada dia a més gent“. La jornada tindrà lloc a Can Masdeu, Barcelona (Camí de Sant Llàtzer, s/n) i començarà a les 11.30h. Obrirem nosaltres el vermut musical i el tancaran Ovidi4, després hi haurà dinar popular, recital de poesia amb Sònia Moll, Lidia Uve, Misael Alerm i Joan Gener i punxadiscos (La Niña Mai). L’aportació de la jornada serà a taquilla inversa.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *