Concerts aquest octubre

Aquest octubre tenim quatre concerts:

El divendres 6, en format Trio, a l’Ateneu La Bòbila (c/ de l’Estudiant, 1), espai de gestió comunitària al barri de Porta de Barcelona (Nou Barris). El concert començarà a les 21.30h.

El dissabte 7, en format Trio, a la 20a Fira Mediterrània de Manresa, dins el circuit Estepa Mediterrània. Serà a les 22h al cafè-teatre Voilà! de Manresa (c/ Cos, 74).

El dissabte 28, Sílvia en solitari, concert a la inaugiració de l’Exposició Marias, a Can Vies, Barcelona (c/ Jocs Florals, 42). L’acte comença a les 18h, hi haurà una conversa amb l’artista autora de l’exposició, sopar i després el concert.

El diumenge 29, Sílvia i Guillem, concert a La Fenosenka, tarda de música a Can Fenosa, masia de Martorelles (BV-5001 km15). També tocaran els cantautors Oscárboles i Opoloh. Els concerts comencen a les 16h.

Degut el context polític i social actual, la comissió organitzadora del Volt4: “Recuperem el control de l’Energia”, trobada prevista pels dies 13, 14 i 15 d’octubre, ha decidit posposar-lo. Ho expliquen aquí. Per tant, queda anul·lat el concert del divendres 13 a Girona. Esperem poder fer-lo més endavant.

 
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *