Concerts aquest octubre

Aquest octubre tenim previstos cinc concerts:

El divendres 12, Sílvia Tomàs Trio, concert a la 8a Jornada de la cabra catalana, a Vilanova de Meià. La Jornada està organitzada des de Trans-Humans, “comunitat pagesa de persones en recerca d’autonomia real en tots els àmbits de l’existir”. El concert serà a les 18.30h a l’ermita, al cartell hi ha tot el programa de la jornada.

El divendres 19, Sílvia i Guillem, concert a la Inauguració de la formació Diàleg Intercultural organitzada a UniTerra, a Llinars del Vallès (Can Bordoi, carretera B-510, km 8). El concert comença a les 18h.

El dissabte 20, Sílvia Tomàs Trio, concert al Fira de Tardor de Navàs, dins l’espai “TastaEntorn”, a les 22h a la plaça de l’Església. També tocarà Watergates.

El diumenge 21, concert-recital de la Sílvia amb Gustavo Duch, a Liternatura, Barcelona. A les 12h a Vil·la Joana (Cra. de l’Església, 104 – Vallvidrera).

El divendres 26, Sílvia en solitari, concert a la Presentació d’Alegria Subversiva, el primer treball de cançó d’autor d’en Sisu. Serà al Koitton Club, bar cooperatiu de Sants, Barcelona (c/ Rossend Arús, 9), a les 21.30h. Serà un concert breu, telonejant l’amic i músic cantautor d’estrena. Entrada a taquilla inversa.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *