Col·laboracions – Altres

COL·LABORACIONS

Cap destí

“Cap destí”, col·laboració amb DEM a la novena cançó del seu primer disc Ágora (octubre de 2021).

Los motines del pan

“Los motines del pan”, col·laboració amb Guille Jové a la segona cançó del seu segon disc La memoria del barro (setembre de 2019).

Nada

“Nada”, col·laboració amb Opoloh a la quarta cançó del seu segon disc Disutópico (juny de 2019).

Tres poesies de gènere

“Tres poesies de gènere”, col·laboració amb en Sisu a la setena cançó del discòmic Alegria Subversiva (octubre de 2018), primer disc seu com a cantautor. La Sílvia també posa segones veus en altres cançons del treball, i el Mateo i el Guillem, guitarra i teclat.

Temples/Templos

“Temples/Templos”, cançó feta a mitges entre el cantautor Paradoxus Luporum i la Sílvia.
Paradoxus Luporum: lletra, veu i guitarra
Sílvia Tomàs: lletra, veu i guitarra
IVARDIA Produccions: Gravació i edició del vídeo i àudio
Gravada a Sant Antoni de Vilamajor, estiu de 2017.

DESCARREGAR

Círculo perfecto

“Círculo perfecto”, col·laboració amb el grup de rap Lágrimas de Sangre, novena cançó del disc Viridarquía (novembre de 2016). La Sílvia posa lletra i veu. Lletra i més informació aquí.

Clásicos revolucionarios

Col·laboració amb Juanito Piquete y Los Solidarios Clásicos revolucionarios vol. 1 (desembre de 2012). La Sílvia posa veu i guitarra a vàries cançons.

DESCARREGAR

El Mar, Mi Alma

Col·laboració a la banda sonora del documental El Mar, Mi Alma (juny de 2013). La Sílvia posa veu en dues cançons, que són dos poemes de Pablo Neruda: “Farewell” (amb Jack Johnson, Manuel García i Paula Fuga) i “Oda al mar” (amb Manuel García).

ALTRES

Zana û Andok

“Zana û Andok”, versió adaptada de la cançó de Mem Ararat, compositor kurd. Gravada per a l’espectacle “Sehid Namirin” d’inici del correfoc dels Diables de Sant Andreu el novembre de 2016. Un homenatge al Dani Pascual (també conegut com a Pastor, Liu o Tazîko). Es va cantar al final de tot. Ell la tocava sovint, des que havia tornat de Kurdistan. Lletra en kurmancî i català i més informació aquí. Al Dani també va dedicada la cançó “Vola, company” del disc Següent pas.

Sílvia Tomàs: veu i guitarra
Diego Pedragosa: flauta travessera i percussió
Gravada a Iristudis (Badalona), tardor de 2016.

DESCARREGAR

Somos indignados que patean

Cançó de la Marxa Popular Indignada, impulsada des del moviment del 15M. Juliol de 2011. Cançó de creació col·lectiva composta durant la ruta nord-oriental.

Sílvia Tomàs: veu
Walter: guitarra

DESCARREGAR