Col·laboracions – Altres

COL·LABORACIONS

Los motines del pan

“Los motines del pan”, col·laboració amb Guille Jové a la segona cançó del seu segon disc La memoria del barro (setembre de 2019).

Nada

“Nada”, col·laboració amb Opoloh a la quarta cançó del seu segon disc Disutópico (juny de 2019).

Tres poesies de gènere

“Tres poesies de gènere”, col·laboració amb en Sisu a la setena cançó del discòmic Alegria Subversiva (octubre de 2018), primer disc seu com a cantautor. La Sílvia també posa segones veus en altres cançons del treball, i el Mateo i el Guillem, guitarra i teclat.

Temples/Templos

Cançó feta a mitges entre el cantautor Paradoxus Luporum i la Sílvia. Àudio extret d’un vídeo en directe.
Paradoxus Luporum: lletra, veu i guitarra
Sílvia Tomàs: lletra, veu i guitarra
IVARDIA Produccions: Gravació i edició del vídeo i àudio
Gravada a Sant Antoni de Vilamajor, estiu de 2017.

[DESCARREGAR]

Círculo perfecto

“Círculo perfecto”, col·laboració amb el grup de rap Lágrimas de Sangre, novena cançó del disc Viridarquía (novembre de 2016). La Sílvia posa lletra i veu. Lletra i més informació aquí.

Clásicos revolucionarios

Col·laboració amb Juanito Piquete y Los Solidarios Clásicos revolucionarios vol. 1 (desembre de 2012). La Sílvia posa veu i guitarra a vàries cançons.

DESCARREGAR

El Mar, Mi Alma

Col·laboració a la banda sonora del documental El Mar, Mi Alma (juny de 2013). La Sílvia posa veu en dues cançons, que són dos poemes de Pablo Neruda: “Farewell” (amb Jack Johnson, Manuel García i Paula Fuga) i “Oda al mar” (amb Manuel García).

ALTRES

Zana û Andok

Versió adaptada de la cançó de Mem Ararat, compositor kurd. Gravada per a l’espectacle “Sehid Namirin” d’inici del correfoc dels Diables de Sant Andreu el novembre de 2016. Un homenatge al Dani Pascual (també conegut com a Pastor, Liu o Tazîko). Es va cantar al final de tot. Ell la tocava sovint, des que havia tornat de Kurdistan. Lletra en kurmancî i català i més informació aquí. Al Dani també va dedicada la cançó “Vola, company” del disc Següent pas.

Sílvia Tomàs: veu i guitarra
Diego Pedragosa: flauta travessera i percussió
Gravada a Iristudis (Badalona), tardor de 2016.

[DESCARREGAR]

DESCARREGAR*

(*) {“clic” botó dret: “Anomena i desa el contingut de l’enllaç”}

Somos indignados que patean

Cançó de la Marxa Popular Indignada, impulsada des del moviment del 15M. Juliol de 2011. Cançó de creació col·lectiva composada durant la ruta nord-oriental.

Sílvia Tomàs: veu
Walter: guitarra

DESCARREGAR*

(*) {“clic” botó dret: “Anomena i desa el contingut de l’enllaç”}