Decido / Decideixo (2012)

1. Vueltas / 2. El mundo está girado / 3. Cae / 4. Decido / 5. El barrio del río / 6. La otra prisión / 7. Bona nit / 8. Bona nit (experimental)

ESCOLTAR:

YouTube* / Spotify

(*) {Subtítols: Català/Castellano}

DESCARREGAR

(llicència Creative Commons by-nc-sa)

Data de publicació: 17 d’abril de 2012

LLETRES

– – – – – – – – – – – – –

Aquest treball és un recull de cançons escrites en el procés de fer-me gran, un procés que no acaba però sí que comença. Per tant, són cançons que surten de voler descobrir altres formes de fer, de sentenciar les formes ja conegudes i apreses per poder treure la força per decidir el que una vol fer, i el sentit que li vol donar a la seva vida. Decideixo triar on vull ser.

Moltes d’aquestes cançons sorgeixen de la vivència del 15M, a les places, a la Marxa Popular Indignada, a Puerta de Hierro… i de totes les que ens vam mirar als ulls i ens vam dir «el cambio ya viene y decido, o decido y el cambio ya viene».

Aquest disc doncs, va ser enregistrat el 2012, per la necessitat d’expressar i deixar constància de totes les reflexions, emocions i vivències que s’acumulen. Acompanyada de Roger Villanueva a la percussió i Maria Sabater al clarinet, i amb el suport tècnic i artístic del Pol Cardona, el qual ens va acollir per poder gravar i mesclar aquest disc, a casa seva.

Un disc que agraeixo a totes les persones amb les quals vaig decidir començar a decidir no seguir el camí establert, on només hi ha respostes i es prohibeixen les preguntes.

Sílvia Tomàs

Decido 2012