Facebook i twitter

Obrim comptes a facebook i twitter per tal de poder fer arribar la música, el seu contingut i idees, a més persones, ja que actualment són aquestes “xarxes socials” les que més es visiten. No obstant, no volem promoure l’ús d’aquests mitjans corporatius que controlen la informació en favor del lucre privat i el control social. Per això, l’única informació que s’anirà penjant serà la que ja va sortint publicada a la web, per tal que no sigui necessari l’ús d’aquestes xarxes per accedir-hi, sinó que siguin un suport més que ens permeti la difusió.

No utilitzarem aquests espais com a mitjans per comunicar-se amb nosaltres, els gestionarà una persona que col·labora amb el grup. Per posar-se en contacte hi ha el correu: contacte@silviatomas.net.

Es pot seguir el que es va penjant a la web inscrivint-se a l’apartat de baix de tot d’aquesta pàgina: Rep les novetats al correu electrònic.

facebook: Sílvia Tomàs Trio
twitter: @SilviaTomasTrio

Social-Zombie1

2 Comments

  1. Muy bueno el concierto en el parc de ses Veles de Palma. Espero que volvais pronto por la isla!

  2. Silvia,
    Vaig agafar l’altre dia el metro a Maragall i em vas venir al cap amb molts records més.
    Curiosejant per saber de tu després de tant de temps, m’han dit que seguies practicant l’estil de vida segons els teus ideals i ara veig que així és, cosa que m’alegra moltíssim. I que segueixi així molt de temps més.
    Una abraçada,
    Bombes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *