Juny: Gira per terres valencianes i aragoneses

Aquest juny Sílvia Tomàs Trio fem una petita gira per terres valencianes i aragoneses, presentant el nou disc Següent pas. Aquí van les dates i els cartells:

El dissabte 10 toquem a la Jornada-concert en suport a la Mostra del Llibre Anarquista, que tindrà lloc a La Verduleria, espai comunitari autogestionat de Castelló (c/ Cronista Muntaner, 4). A les 13h hi haurà vermutet, a les 14h dinarot i a les 18h el concert. El bo de suport pel dinar val 10€ i el concert es farà a taquilla inversa.

El diumenge 11 toquem a l’espai del Col·lectiu Trellat, a Marjal de Puçol (camí La Mar, a l’altura de la corba), a les 19.30h. El concert ha estat organitzat pel col·lectiu i Ràdio Puçol.

El dimecres 14 toquem al centre social La Ingovernable, a València (avinguda Blasco Ibáñez, 23), a les 20h.

El dijous 15 toquem al Festival Música i Lletra, a Xàtiva, a les 21h a la plaça del Mercat. A la Directa han publicat un article sobre el festival: “La cançó d’autor pren la paraula a Xàtiva“.

El dissabte 17 toquem a Els Vermuts del Cabasset, al Casal Popular El Cabasset, a Gandia (c/ Carles Ferrís, 55), a les 12.30h. Després hi haurà dinar popular i a la nit xerrada.

El dimarts 20 toquem a l’Espacio Luvitien, a Teruel (c/ Abadia, 16), espai cultural de música, teatre, poesia… El concert comença a les 21.30h.

El dimecres 21 toquem a La Bóveda, a Zaragoza (c/ Predicadores, 70), espai que pretén albergar tot tipus d’activitats culturals. El concert comença a les 22h.

Cartells de cada concert:

This slideshow requires JavaScript.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *