Estrena del documental “Precaristas”

Aquest desembre s’estrena Precaristas. Crónica de la lucha por la vivienda en Gran Canaria, documental d’Inèrcia Docs sobre l’emergència habitacional a l’illa i la impressionant i inspiradora auto-organització popular plantant-li cara. Com ja vam explicar, hem composat i gravat la cançó “La Esperanza” per a la banda sonora. Volíem que sortís publicada alhora que el documental, però finalment estarà disponible a principis de 2019.

Després de gairebé dos anys de molta feina, debats, males postures, suor i autogestió, és un plaer per a nosaltres convidar-vos a l’estrena del documental “Precaristas”, que tindrà lloc el pròxim 13 de desembre als Cinemes Girona i el 14 de desembre a La Cinètika. Per a presentar les dues estrenes i compartir aquest moment juntxs, també hem convidat a les protagonistes d’aquesta lluita i del documental, les companyes canàries de la Federación Anarquistas Gran Canaria, del Sindicato de Inquilinas GC i de la Comunidad “La Esperanza”. Us esperem! ✊🏽”  (Inèrcia Docs)

Al passi del dia 14, a les 19h (abans de la projecció), la Sílvia i el Guillem faran un concert.

Moltes gràcies al Sindicato de Inquilinas GC i a la Federación Anarquistas Gran Canaria per la seva lluita, la seva perseverança i el seu amor. Gràcies per inspirar la solidaritat i el suport mutu com a eina de resistència a aquest capitalisme salvatge. Gràcies als companys d’Inèrcia Docs per ser-hi, per explicar-ho i donar visibilitat i veu a aquesta experiència que ens assegura que entre nosaltres tenim el coneixement suficient per fer-nos responsables de la pròpia vida, sense tutela ni abandonament. Gràcies per proposar-nos formar-hi part amb la música i la poesia, de tot cor i per sempre. Aneu a veure “Precaristas” quan tingueu l’oportunitat. Salut.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *