Vídeos

Tots aquests vídeos, i més, es poden trobar al canal de YouTube:

youtube.com/silviatomastrio

VIDEOCLIPS

Videoclip de “Fins quan?”, del disc Jaulas abiertas (2022).

Videoclip de “La Esperanza”, cançó composada i gravada per a la banda sonora del documental “Precaristas. Crónica de la lucha por la vivienda en Gran Canaria” (Inèrcia Docs). Abril de 2019. Tota la informació aquí.

Videoclip de “Perseguidas”, cançó col·lectiva contra la repressió estatal, per la llibertat d’expressió, amb les veus de cantautores, cantautors i una poetessa i la col·laboració de moltes persones. Maig de 2018. Tota la informació aquí.

Videoclip d'”Un vell home” i “Recordando”, cançons del disc Següent pas (2017). Realitzat per IVARDIA Produccions. Tota la informació aquí.

Videoclip de “Terra”, cançó del disc Desaprendiendo lo aprendido (2014). Fet amb imatges d’una acció de l’assemblea No a la MAT Girona en defensa de la terra a Fellines, torre 64, 11 de juny de 2014. Dedicat a les 40 persones imputades i a totes aquelles que estan “en peu de guerra” per la terra en qualsevol punt del planeta. Realització i imatge del vídeo: Damià Puig.

DESTACATS

Videoclip de “Nada”, videoclip d’Opoloh amb col·laboració de la Sílvia.

Presentació oficial del disc Següent pas a l’Espai Obert de Sants, 25 de març de 2017. Amb col·laboracions vàries No està tot el concert sencer. El nostre sincer agraïment a l’amic Eduardo Laborda per gravar i editar el vídeo.

“Quien quisiera”, cançó del disc Següent pas. En directe als carrers de Vigo, setembre de 2015. Vídeo gravat per l’equip MediaLab de Casa Colorida.

VERSIONS

“No solució, no problema”, cançó d’Edu Henao. Amb Sisu al saxo. Juny de 2019, vídeo gravat per Eduardo Laborda.

“Ejecución pública”, cançó de Chicho Sánchez Ferlosio. Març de 2019, vídeo gravat per Eduardo Laborda.

“Todo homem”, cançó de Caetano Veloso. Amb Guillem Boada al piano. Desembre de 2018, vídeo gravat per Eduardo Laborda.

“Pa’ empezar”, cançó de Miguel Campello. Amb Opoloh. Tardor de 2018, vídeo gravat per Eduardo Laborda.

“La noia del país del nord”, cançó de Bob Dylan (Versions sense pretensions, III). Amb Andreu Ubach a la guitarra. Gravat a la fageda de Santa Fe (Montseny), desembre de 2016. Vídeo gravat i editat per IVARDIA Produccions.

“La carta”, cançó de la cantautora xilena Violeta Parra (Versions sense pretensions, II). Gravat a Sant Pere de Vilamajor, novembre de 2016. Vídeo gravat i editat per IVARDIA Produccions.

“Preguntan de donde soy”, cançó de Jorge Enrique Adoum i Gerardo Guevara popularitzada pel cantautor argentí Atahualpa Yupanqui (Versions sense pretensions, I). Gravat a un camp del terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor, octubre de 2016. Vídeo gravat i editat per IVARDIA Produccions.

EN DIRECTE

“En las andadas”“Quien quisiera”“Carta a Kobane”, concert a Fabra i Coats al BAM Cultura Viva, 21 d’octubre de 2018.

“Círculo perfecto”, cançó amb Lágrimas de Sangre, en directe a la Sala Apolo, 18 de novembre de 2017.

“Al alba”, cançó de Luis Eduardo Aute, al concert del 3er cicle de música al carrer “A cop de sandàlia”, organitzat per La Clau a Sant Celoni. Juliol de 2017.

“Carta a Kobane”, cançó del disc Següent pas, publicat al canal d’SdMA (Sesión de Micros Abiertos), projecte que dóna veu i visibilitat a cantautors i cantautores de la Península i Amèrica Llatina. Vídeo gravat i editat per David Sales, juny de 2017. Amb subtítols en castellà.

“En las andadas”, cançó del disc Següent pas, publicat al canal d’SdMA (Sesión de Micros Abiertos), projecte que dóna veu i visibilitat a cantautors i cantautores de la Península i Amèrica Llatina. Vídeo gravat i editat per David Sales, juny de 2017.

“Temples/Templos”, cançó feta a mitges amb Paradoxus Luporum, cantautor de Carabanchel. Vídeo gravat i editat per IVARDIA Produccions, juny de 2017. Lletra i més informació aquí.

“Volver a los 17”, cançó de la cantautora xilena Violeta Parra al Koitton Club (Barcelona, Sants), concert solidari amb l’escola Arcàdia. 19 de març de 2017.

“Vueltas”, cançó del disc Decido/Decideixo. Assemblea de la PAHC Bages (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme) a l’Ateneu Popular La Sèquia, Manresa, 19 de febrer de 2017.

Fragment de “Te recuerdo Amanda”, cançó del cantautor xilè Víctor Jara. Col·laboració a “Llibres. Batalles. Cançons”, espectacle conjunt de Xavi Sarrià i Feliu Ventura. Concert a L’Auditori de Barcelona. Festival Barnasants, 17 de febrer de 2017.

“Tiempo de preguntar”, cançó del disc Següent pas. Manresa, febrer de 2017. Vídeo gravat i editat per Nais Manresa.

“Següent pas”, cançó del disc Següent pas. Diego Pedragosa al tres cubà. Manresa, febrer de 2017. Vídeo gravat i editat per Nais Manresa.

Fragment de Círculo perfecto, cançó del disc %3www.facebook.com/GORDODELFUNK1″ target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Gordo del Funk.

“La cançó del no”, cançó del disc Desaprendiendo lo aprendido. Concert a la terrassa de l’Stop Bar, a La Selva de Mar (Alt Empordà). 1 d’agost de 2016.

“Cants a casa”, cançó del disc Desaprendiendo lo aprendido. Concert a la terrassa de l’Stop Bar, a La Selva de Mar (Alt Empordà). 1 d’agost de 2016.

“Carta a Kobane”, cançó del disc Següent pas. Concert a la Jornada de Solidaritat amb el poble kurd organitzada des de la Plataforma Azadí. Can Batlló, espai veïnal autogestionat de Sants, Barcelona. 13 de febrer de 2016.

“La jardinera”, versió de Violeta Parra. Concert a la Jornada de Solidaritat amb el poble kurd organitzada des de la Plataforma Azadí. Can Batlló, espai veïnal autogestionat de Sants, Barcelona. 13 de febrer de 2016.

“Todo cambia”, versió de Julio Numhauser. Concert a la Jornada de Solidaritat amb el poble kurd organitzada des de la Plataforma Azadí. Can Batlló, espai veïnal autogestionat del barri de Sants, Barcelona. 13 de febrer de 2016.

“Las simples cosas”, versió de Chavela Vargas, i “Bona nit”, cançó del disc Decido/Decideixo. Gasteizko Gaztetxea, Gasteiz, Sílvia Tomàs Trio. 10 de setembre de 2015.

Concert amb Juanito Piquete y Los Solidarios, presentant el disc Clásicos revolucionarios, vol.1 (veure “Col·laboracions – Altres”). Actes del Primer de Maig dels sindicats CNT i CGT a Barcelona, 2013, al Parc de les Tres Xemeneies i al local de la CGT.

“Sé todos los cuentos”, poema de León Felipe musicat en castellà i català. Concert al Koitton Club (Barcelona, Sants), espai vinculat a la Xarxa d’Economia Solidària. Amb Sergi Fàbregas a la percussió. 8 de març de 2013. Vídeo gravat per Yon Raga i Xavi Andreu i editat per Sergi Fàbregas.

“La otra prisión”, cançó del disc Decido/Decideixo. Prèvia del Festival de Músics de Metro de Barcelona, novembre de 2011.

“Santiago de Chile”, versió de Silvio Rodríguez. En directe durant la Marxa Popular Indignada a Madrid, impulsada des del 15M, ruta nord-oriental, juny de 2011.

“El huerto de los deseos”, cançó de Manuel García, amb la col·laboració de Sílvia Tomàs i Diego Pedragosa. En directe a l’Homenatge a Víctor Jara del Barnasants. Auditori Barradas, L’Hospitalet de Llobregat, 26 de febrer de 2010.

“Cae”, cançó del disc Decido/Decideixo (2012), amb la col·laboració de Diego Pedragosa. En directe a l’Homenatge a Víctor Jara del Barnasants. Auditori Barradas, L’Hospitalet de Llobregat, 26 de febrer de 2010.

ALTRES

“Somos indignados que patean”, cançó de la Marxa Popular Indignada a Madrid, impulsada des del 15M, ruta nord-oriental, juliol de 2011. De creació col·lectiva. Walter a la guitarra. La cançó es pot descarregar aquí (“clic” botó dret + “Guardar contingut de l’enllaç”).

Fragment del capítol 122 de La Sonora, programa de TV3, on van entrevistar el grup de la Sílvia i Assabè. Emès el 6 de juny de 2014. Sílvia Tomàs, Guillem Boada, Mateo Martínez i Sergi Fàbregas.

Edició artesana del tercer disc Següent pas a càrrec del Col·lectiu Bauma.